• Hayat Devam Ediyor Bölümleri, Hayat Devam Ediyor Haberleri
  • Meltem Miraloğlu, Fikret Kuşkan ve Diğer Tüm Oyuncuların Resimleri...
  • Hayat Devam Ediyor Dizisi Hakkında En Güncel Haberler

16 Kasım 2011 Çarşamba

Dizinin Yayın Saati Cuma Günü Olarak Belirlendi

Dizinin Yayın Saati Cuma Günü Olarak Belirlendi
Özellikle doğu ve güneydoğu bölgelerimizde sık duymaya alıştığımız küçük kızların on beşli yaşlarda evlendirilmesini ve arkasındaki aile dramını konu alan yep yeni bir dizi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Hayat Devam Ediyor
Dizinin yapımcısı olan boyut film tarafından açıklanan yayınlanma tarihi 18.11.2011, yani önümüzdeki Cuma günü akşam saat 20:00 de atv ekranlarında olacak. Dizinin gerek medyada gerekse internet ortamında yayınlanan fragmanları ile izleyicilerin dikkatini çeken ve nasıl bir dizi olacağı hakkında büyük bir merak uyandıran Hayat Devam Ediyor, şimdiden sabırsızlıkla beklenmeye başladı. Fragmanlara yapılan yorumlardan, her kesimin dikkatini çektiği anlaşılan dizinin, gerçekte yaşanan olayları ne derece ekrana yansıtacağını ise hep beraber bekleyip göreceğiz.
70 kişilik dev dizi ekibin yoğun ve titiz çalışmalarıyla ortaya çıkarılmaya çalışılan bölümler, dizinin çekildiği Avanos’ta yerel halkın da bazı sahnelerde diziye dahil edilmesiyle, daha gerçek ve doğal bir hal alıyor. Dizinin yazarı ve yönetmeni Mahsun Kımızıgül’e yoğun bir ilgi gösteren Avanos halkı , dizi oyuncularıyla sık sık fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyorlar.
Her detayın titizlikle gözden geçirildiği ve onlarca kez tekrarlanan sahneleriyle Hayat Devam Ediyor dizisi, sadece bir televizyon serisi olmaktan daha çok kanayan sosyal bir yarayı ekranlara getirmeyi amaçlıyor. Bu amaca yönelik sürdürülen çalışmalar gerek ülkemizdeki diğer insanların dikkatini bu tarafa çekmeyi, gerekse yapılabilecek yeni çalışmalarla insanlara yapılanların yanlış olduğunu vurgulamayı hedef alıyor. Konunun hassas olması ve halen o bölgelerimizde, diziye yansıtılan olayların yaşanması ise ülkemiz gerçeklerinin bir diğer acı yanını ortaya koyuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by netdohoa | Support for this Theme dohoavietnam