• Hayat Devam Ediyor Bölümleri, Hayat Devam Ediyor Haberleri
  • Meltem Miraloğlu, Fikret Kuşkan ve Diğer Tüm Oyuncuların Resimleri...
  • Hayat Devam Ediyor Dizisi Hakkında En Güncel Haberler

27 Kasım 2011 Pazar

Hayat Türkiye'yi yasa boğdu

Hayat Türkiye'yi yasa boğdu

Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı küçük yaştaki evlilikler ve töre sorununu çarpıcı bir dille anlattan "Hayat Devam Ediyor" dizisi; ikinci bölümüyle de olay yarattı. Tüm Türkiye'yi önceki akşam atv ekranına kilitleyen dizi yayına girdiği saniyeden itibaren; herkes nefeslerini tuttu. İkinci bölüme; Abbas Ağa ile Hayat'ın gerdek gecesi damga vurdu.

İktidarsızlığı nedeniyle 15 yaşındaki Hayat'a sahip olamayan 70 yaşındaki Abbas Ağa, bunun acısını Hayat'tan çıkarttı. Hayat'ı feci şekilde döven Abbas Ağa, milyonların nefretini kazandı. Dizide Hayat'ın babası İsmail'i oynayan Fikret Kuşkan'ın çaresiz bir babanın feryadını oynadığı sahne de; herkesi derinden etkiledi. Fikret Kuşkan, müthiş performansıyla önceki akşam ve dün sanal alemde en çok konuşulan isimlerden oldu.

GERDEK SAHNELERİ OLAY YARATTI
'Hayat' karakterini canlandıran Meltem Miraloğlu'nun müthiş bir performans sergilediği sahne; internette binlerce defa tıklandı.

GÖZLER MALİK'TE
Bir kolunun sakat olması nedeniyle dalga geçilen Malik, ikinci bölümde ön plana çıktı. Seyirci şimdi Malik'in Abbas Ağa'yı öldürüp öldürmeyeceğini merak ediyor.

TWİTTER KİLİTLENDİ
İkinci bölümünün yayına girmesiyle; "Hayat Devam Ediyor", sosyal paylaşım sitesi twitter'da olay yarattı.

Dizi; twitter'da en çok konuşulan konunun belirlendiği 'trend topic' bölümünde ilk sıraya yerleşti. Herkesin dilinde; dizi ve Mahsun Kırmızıgül vardı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by netdohoa | Support for this Theme dohoavietnam